Matservering
Svenska bridgeförbundet står för 4 luncher per lag och dag. Lunchen serveras på Bridgens hus.
Torsdag: Lasagne
Fredag: Chili con carne med ris
Lördag: Boeuf bourguignon med klyftpotatis
Söndag: Kyckling med gräddstuvade champinjoner och potatis
Finns det någon spelare som har specialbehov (vegetarian, allergier, laktos/glutentolerans) gällande mat så vänligen anmäl detta till linnea.edlund@gmail.com
Samarbetspartners
Förbundet
Kontakt
Stadgar
Kansli
Styrelsen
Kommittéer
Tidningen Bridge
Klubb & distrikt
Sök klubb
Välj distrikt
Bridgekurs
Funktionärsutbildning
Bra länkar
Profilering
Medlem
Sök medlem
Mina sidor
Medlemskap
Byte av klubb
Junior
MK
Populära sidor
Forum
Spelprogram
Nyheter i listform
Gamla hemsidan
Syskon
Budproblemet
Tävling
Mina tävlingar
Regler och dokument
Bridgefestivalen
Mindre rutinerade
Simultan
Ruter
Internationellt
Internationellt
Landslag
WBF World Bridge
EBL European Bridge
NBU Nordisk Bridge
SM Par
Open
Dam
Veteran
Mixed
Junior
Nybörjare
Hcp 30+
Lagtävling
Allsvenskan
Svenska Cupen
Chairman’s Cup
SM Lag Open
… Veteran
… Mixed
… Junior



