Påminnelse: påbyggnadskurs och torsdagsspel

Bild för Jenny Myrendal

Vi påminner om påbyggnadskursen i budgivning som startar torsdag den 22 februari. Kursen är särskilt utformad för spelare som vill förbättra sina färdigheter och baseras på boken ”Bättre bud - Femkorts högfärg”. Vi kommer att ha fristående lektioner, som startar kl. 17:30 och avslutas före spelet som startar kl. 18:30.

Deltagande i kursen är kostnadsfritt.

Varje torsdag erbjuder vi även en spelkväll för alla våra medlemmar. Vi spelar 20 brickor med 16 minuters ronder, vilket ger extra tid för de mindre erfarna spelarna. Anmälan till spelkvällen görs via vår hemsida som vanligt. Observera att du inte behöver anmäla dig till kursen och det är inte obligatoriskt att delta i spelet efter kursen. Däremot är anmälan till spelkvällen obligatorisk, och kostnaden för spel är sedvanlig avgift (50kr/en spelkupong).

Vi hoppas att detta erbjudande väcker ert intresse!

För de som önskar köpa kursboken ”Bättre bud - Femkorts högfärg”, erbjuder klubben en möjlighet att beställa den till ett förmånligt pris jämfört med att köpa direkt från Bridgeförlaget. Vänligen mejla din beställning till toveroulund@live.se så snart som möjligt för att vi ska kunna göra ett samlingsinköp.

Schema för påbyggnadskursen:
22 feb Handens värde, stödpoäng och längdpoäng
29 feb Budgivning med trumfstöd och Stenbergs 2 NT
07 mar Svarshandens första bud utan trumfstöd
14 mar Budgivning efter att ha öppnat i NT
21 mar Öppningshandens andra bud utan trumfstöd
04 apr Svarshandens andra bud
11 apr Inkliv - störd budgivning
18 apr Upplysningsdubbling (UD)
25 apr Starka händer och slambudgivning
02 maj Spärrbud