Rapport från Allemansträffen

I söndags spelades årets final av Allemansträffen. Nytt för året var att finalen gick samtidigt på fyra olika klubbar i Skåne, tidigare år har alla spelat på samma klubb med flera längre resor som följd. Med omsorg om klimatet och med hänsyn till priset på drivmedel tyckte nog de flesta att detta var en bra lösning.

Totalt deltog 104 par fördelade på fyra orter - Helsingborg, Malmö, Trelleborg och Kristianstad. Hos oss dominerades så klart startfältet av hemmaspelare men vi hade också ett flertal gäster ifrån klubbar i närområdet.

Den lokala delen av tävlingen hos Tre Sang vanns av våra egna Per Mårtensson och Calle Lilliegren, de slutade på femte plats i den totala finalen och blev därmed bland pristagarna med ett fint resultat. Stort grattis till Calle och Per samt till övriga ”Tresangare” med framskjutna placeringar.

Utan stora ideella insatser från flera av våra medlemmar, skulle vi aldrig kunna genomföra tävlingar som denna. Klubben vill tacka alla er som på ett strålande sätt såg till att både tävlingen och serveringen kunde genomföras utan intermezzon.

Via följade länkar hittar man de totala resultatlistorna.

Resultat Helsingborg

Resultat totalt