Restriktionerna slopas

Gårdagens pressträff med statsministern, socialministern och generaldirektören för folkhälsomyndigheten kom med det glädjande beskedet att från den 9/2 kommer Covid-19 inte längre att klassas som en samhällsfarlig och allmänfarlig sjukdom. Men man betonade att pandemin ännu inte är över. Restriktionerna på grund av sjukdomen kommer att tas bort men även fortsatt måste vi iaktta en viss försiktighet.
För oss på BK Zonen innebär detta att vi från och med den 14/2 kommer att kunna spela med ”full lokal” igen, något som väl alla har sett fram emot. Detta innebär att i kommande tävlingar blir högsta deltagarantal 36 par och även i fortsättningen kommer vi att kräva att man föranmäler sig på nätet senast en timme för spelstart. Det kommer att finnas handsprit i lokalen för dem som känner att det behövs. Även munskydd finns för den som vill använda det.
Vi hoppas att ni alla får förbli friska och att vi tillsammans kan utöva vår trevliga fritidssysselsättning. Men om du känner dig krasslig gäller även framöver att vi ber dig att inte komma till klubben förrän du mår bra igen.