Spela MiniBridge med Synrey

Svenska bridgeförbundet vill ha fler medlemmar, om det samtidigt går att sänka medelåldern är det ännu bättre. För att lyckas kommer det att krävas att vi erbjuder våra nuvarande och framtida medlemmar både information och verktyg som gör att fler hittar till spelet och de redan frälsta kan sprida budskapet bridge på ett enklare sätt. Denna gång är det ett digitalt verktyg som vi tror ligger i tiden och som är en perfekt inkörsport till bridge.

I samband med förra helgens riksstämma så visade vi upp den kinesiska plattformen Synrey. Flertalet deltagare blev väldigt intresserade och frågade helt enkelt varför vi inte visat detta tidigare. Sanningen är den att allt är väldigt nytt och vi håller fortfarande på och provar oss fram men nu känner vi att det är dags att ta nästa steg.

Vad är Synrey

Synrey är en app för smartphones samtidigt som programmet är webbaserat. Här kan du lära dig att spela MiniBridge. Du kommer alltså att kunna träna upp ditt kortspel och för den som aldrig spelat bridge tidigare kommer man på ett enklare sätt att kunna förstå valet av trumf, hur högt man kan bjuda, träkarl och så vidare. MiniBridge är helt enkelt försteget till bridge.

Vad är MiniBridge?

Om du vill ha en snabb genomgång av vad MiniBridge är så klicka på denna länk

Hur kommer du igång?

Följ texten i det bifogade materialet. Det här är samma dokument som återfinns i den nyskapade juniorpärmen som kan användas av alla de som driver juniorutbildning.
Spela minibridge på dine smartphone

/Per Leandersson