Klubbnyheter

Nu är de fyra par-DM-tävlingarna öppna för anmälan.

Ni är Heart -ligt välkomna att anmäla er.

Onsdagen den 21/4 18.30 spelas en tävling över 24 brickor. Kostnaden är 30kr/spelare. Anmäl er här. Avgiften betalas på swish till 0734 23 28 42. Skriv namn och mid.

I ett extrainsatt styrelsemöte, har vi bestämt att alla DM-finaler kommer att gå via Realbridge. Inbjudningar börjar publiceras till kommande helg.

Det är tänkt att de fyra par-DM-finalerna (Veteran, Dam, Mixed och Öppna) ska gå under de fyra sista lördagarna i Maj. Om inte smittoläget förbättras, kan vi tvingas att ta beslutet att spela på RealBridge.

Finalen för DM-Lag kommer att spelas efter sommaren.

Styrelsen hade möte 210325. Protokollet finns att läsa här.

Datumet för DM-lag-finalen är flyttad till 10-11 April.

Kvarvarande kvalmatcher bör vara spelade innan 31 Mars.

/DTL Janne Troedsson

Vad gäller lagtävlingar i HBF:s regi hoppas vi att dessa kan genomföras under våren. För DM-lag är styrelsens ambition att kvalseriens matcher skall vara färdigspelade till mitten av mars och att BBO får väljas om båda lagen är överens.

Den planerade tävlingskalendern för detta år upphävs. Styrelsen återkommer med nya datum för finalerna av DM Veteran, DM Mixed, DM Damer och DM Open. Troligen kommer finalerna spelas under maj.

Tanken var att rallyt säsongen 19/20 skulle slås ihop med säsongen 20/21. Men under rådande coronarestriktioner, anser vi i Hallands BF att det inte kommer arrangeras några deltävlingar under våren.

Sidor