Klubbnyheter

I väntan på att lagserien Linköpingsserien startar den 23 januari 2023, sticker vi emellan med sex måndagar (28 nov, 5-12-19 dec, 9 och 16 januari) med ett s.k. individuellt lagrally.

Kan ni inte ta bort föranmälan till tisdagskvällar?

Det har kommit önskemål om, att i väntan på att klubbkvalet till DM Lag startar den 10 oktober, sticka emellan med det från i somras så populära individuellt lagrally måndagarna 26 september och 3 oktober.

Nedan finner du information om det individuella lagrallyt.

Är din partner sjuk eller saknar du av annan anledning partner?

Under september månad testar vi om klubben kan hjälpa till och ordna så alla kan spela. Detta gäller vid anmälan till eftermiddagstävlingarna onsdagar och till onsdagskvällens tävlingar för mindre rutinerade. Längre ned i denna nyhet finner du hur du gör.

Då det har kommit önskemål från flera av våra spelare om fortsatt lagtävlingsspel också under sommaren, återupptar vi den modell som vi relativt framgångsrikt använde oss av i vintras: individuellt lagrally.

Filbyter Bridges kursutbud våren 2022 ser du i tabellen nedan.

När klubben öppnades upp för live-spel 2021 beslutade styrelsen att ändra spelkvällar, något som också togs upp på klubbens årsmöte.

Vi i fyran, tillika Allsvenskan division 4, har sparkat igång idag och i heat Linköping deltar fyra lag. Fyra lag finns det också i vartdera heatet Kolmården och Motala, medan det i Norrköpingsheatet deltar sex lag - totalt 18 i hela ÖMBF är fler än på mycket, mycket länge.

Filbyter Bridge, Norrköpingsbridgen och Ljungsbro BK har beslutat att lägga onsdagstävlingarna för mindre rutinerade på is.

Orsaken är sviktande deltagarantal, vilket måste vägas mot tävlingsledarkapacitet.

ÖMBF bjuder in hela distriktet till en rolig och spännande lagtävling under två lördagar. Tävlingen utgör samtidigt kvalificering till allsvenskan div 3 hösten 2022.

Sidor