Extra chans till kval

Extra chans att kvala till SM Par Dam, Mixed, Open och Veteran

Som tidigare informerats har TK fattat beslut om att SM-finalerna i disciplinerna Par Dam, Par Veteran, Par Mixed och Par Open (i Par Open: även semifinalen) kommer att genomföras - antingen live under Bridgefestivalen 2021 i Örebro eller, ifall denna ställs in, online på plattformen RealBridge.

Till var och en av dessa discipliner kommer en Sista Chansen-tävling att arrangeras av Svenska Bridgeförbundet (SBF), online på RealBridge.

Det är tillåtet att delta oavsett om man tidigare kvalspelat på distriktsnivå eller ej, och oavsett om man gör det i samma parkonstellation som då eller annan.

Att ställa upp i Sista Chansen-tävling i disciplin i vilken man redan äger en SM-finalplats via sitt distriktsförbund, eller som titelförsvarande svenska mästare i disciplinen, innebär att man automatiskt förlorar den platsen.

SM-finalplatser (för SM Par Open: semifinalplatser) som inte besatts av respektive distriktsförbund senast på det datum och klockslag som framgår av Tilläggsbestämmelser SM Par 2021, tillfaller potten i Sista Chansen i berörd disciplin. Från Sista Chansen går minst två och högst sex par vidare till disciplinens SM-final (för SM Par Open: till semifinalen) - för detaljer se Tilläggsbestämmelser SM Par 2021.

Startavgift i Sista Chansen-tävlingar är 400 kr per par och disciplin man deltar i och betalas till BG 373-3482.
Betala 400 kr och märk betalningen med MID + efternamn.
Sista betalningsdag är 17 juni för Open/Dam och senast 1 juli för Mixed/Veteran.

Sista Chansen-tävlingar till SM Par-disciplinerna

Nedan följer länkar till ytterligare information samt anmälan.

Datum Dag Tid Händelse
19 juni Lör 10.00-16.30 INSTÄLLD - Open
20 juni Sön 10.00-16.30 INSTÄLLD - Dam
3 juli Lör 10.00-16.30 Sista Chansen SM Par Mixed
4 juli Sön 10.00-16.30 Sista Chansen SM Par Veteran

Samarbetspartners