Klubbnyheter

BDBF har för avsikt att genomföra en TL 2-utbildning i slutet av augusti. Behovet i distriktet av TL 2 har ökat och BDBF:s styrelse hoppas på bra uppslutning.

Alla medlemmar tillönskas en Glad Midsommar och en fortsatt trevlig sommar.
Hoppas vi ses på Bridgefestivalen i Örebro.

BDBF - Styrelsen

Det nya tävlingsprogrammet för det kommande verksamhetsåret 22/23, ligger under rubriken ”Tävling”.

Rapport från Klubbträffen Håby 220402

Vid årets Klubbträff deltog representanter för 9 av 13 klubbar i distriktet förutom BDBF:s styrelse. Fokus på mötet var DM-tävlingarna och kursverksamheten.

Nu till helgen 9-10 april spelas årets semifinaler på 10 orter . Endast segrarna går till final

Lördag 2 april inbjuds representanter för distriktets samtliga klubbar för en utvärdering av gångna säsongen och framför allt gemensamt spåna på hur verksamhet på klubb och distrikt kan förbättras.

SBF flaggade i fredags upp för att stödja de oskyldigt drabbade människorna i Ukraina. De kommer därför att donera intäkterna från simultantävlingen måndagen den 14 mars. Intäkterna kommer att gå via Röda Korset till Ukraina.

Lördag 26 feb och söndag 27 feb spelades årets lagfinal i Hunnebostrand. 8 finallag gjorde upp om medaljer och platser till SM-semifinal.

Coronapandemin med dess olika mutationer fortsätter de närmaste månaderna. Styrelsen tror att det kan finnas ett intresse med fortsatt lagspel online.

Sidor