Klubbinformation pga covidsituationen

För en tid sedan lämnade vi information om hur vi klarade förra året ekonomiskt och verksamhetsmässigt. Vi kallade inte till årsmöte med hänsyn till de restriktioner som myndigheterna lagt på oss alla i Sverige. Vår förhoppning har varit att vi skulle kunna komma igång med vår verksamhet under sen höst/tidig vinter men som det ser ut nu kan vi nog inte ens räkna med att starta vid nyår.
Information från Folkhälsomyndigheten, som vi följer med stor noggrannhet, i slutet av november ger vid handen, att en ytterligare smittopp troligen kommer under december månad och att vaccination kan komma igång allra tidigast i januari om ens då.
Denna information tillsammans med det faktum att genomsnittsåldern hos våra spelare ligger i riskgruppszonen gör att vi måste tänka oss att vi tidigast kan starta igen någon gång i mars/april och då allra först med vårt uppskjutna årsmöte.
Lyckligtvis har klubben en ekonomi som gör det möjligt för oss att hålla klubblokalen stängd fram till mars/april och betala vår hyra utan att det kommer in några intäkter. Men skulle covidsituationen vara fortsatt svår efter den tidpunkten kommer vi att behöva hjälp av medlemmarna.
Har du som medlem synpunkter på hur vi ska hantera klubbens angelägenheter som du skulle ha velat framföra på ett årsmöte, och som du anser inte kan vänta till våren, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till tf ordförande Boel eller till någon annan i tf styrelsen.
Till er alla vill vi säga: Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År och sist men inte minst en god hälsa.