Inbjudan till julfest

I takt med att restriktionerna lättar kan vi också gå tillbaka till mer normala förhållanden i vår kära bridgeklubb. Detta firar vi med att bjuda in till fest med tävling och julbord, den hålls lördagen 4 december kl 10 i vår klubblokal på Rundgången 22.

Som vanligt träffas vi en stund innan (åtminstone 9.30) för mingel, glögg och några pepparkakor. När vi är lite varma i kläderna så spelar vi första halvan av dagens tävling. Därefter blir det paus för kaffe med något gott därtill.

Efter fikan spelar vi resten av tävlingen och sen serveras årets julbord på traditionellt sätt, detta i form av en buffé som levereras av Restaurang Grytan.

Kostnaden för hela tillställningen är 350 kr/person, ett belopp som betalas in till klubbens Plusgiro-konto i samband med anmälan. För de som önskar en stänkare till sillen serveras detta till självkostnadspris.

Eftersom vi vill ha så många gäster som möjligt planerar vi i nuläget för en individuell tävling, vilket innebär att alla anmäler sig enskilt och inte som par. Det betyder också att man inte behöver skaffa en spelpartner innan man anmäler sig.

Vi välkomnar alla medlemmar och din anmälan med tillhörande betalning vill vi ha senast 28 november.

Om du klickar på länken som följer härunder kommer du till tävlingen, där kan du kan anmäla dig och få mer information, bland annat om hur man betalar in sin avgift.

Vidare till tävling och anmälan.

Välkomna önskar
Tävlingskommittén
BK Tre Sang