E-post hos Microsoft

Tre Sang har under flera månader skickat ett digitalt nyhetsbrev till alla medlemmar med en e-postadress registrerad. Detta har gjorts cirka en gång i månaden men vi har upptäckt att alla inte får dessa utskick. Vi använder oss av Förbundets system för dessa utskick och de säger att alla med e-postkonto hos Microsoft kan råka ut för detta.

Det betyder att du som har hotmail.se, hotmail.com, outlook.com eller live.com kan ha drabbats av uteblivna nyhetsbrev. Detta är inget som BK Tre Sang kan göra något åt, vi får helt enkelt förlita oss på att förbundet löser problemet.

Alldeles nyss skickade vi ut ett nyhetsbrev som du troligtvis inte fått, läs vidare i detta meddelande om hur du ändå kan ta del av detta brev.

För att delvis komma runt detta har vi lagt upp ett Brevarkiv på vår hemsida. Där kan du gå in och hitta även de nyhetsbrev du inte fått tidigare. Gå in under NYHETER I huvudmenyn och där under hittar du Brevarkiv. Eller klicka på följande länk så kommer du direkt dit, till Brevarkivet.

Vi beklagar besväret

Pelle Ferm