Klubbnyheter

Vi i Bk Lyx har beslutat oss för att starta upp en bulletin efter varje veckas spel (torsdagar 18.30!). Här tänker vi oss publicera resultat men framför allt lite roliga och/eller intressanta spel från den senaste tävlingen.

Gunnar Jansson och Jacob Kleiven vann klubbmästerskapet. I klassen för hop 30+ vann Annika Wallén.

Grattis.

För fullständigt resultat, se bifogad fil.

Tre av fyra deltävlingar är spelade i klubbmästerskapet.
Leder gör Göran Rydell och Karin Nyberg.
Sista deltävlingen spelas på torsdag 30 mars. I den delas dubbla poäng ut, vilket innebär att vinnarna får 24p.

Mästerskapet spelas som ett rally.

Datum 10/3, 17/3, 24/3 och 31/3 (Barometer). De tre bästa resultaten räknas. Du kan spela med olika partners, poängen räknas individuellt.
Priser till de bästa totalt sam till de bästa med handikapp på 30 eller högre.

Efter ett långt uppehåll på grund av covid-19 är det äntligen dags att börja spela bridge live igen.
Med minskad smittspridning och allt fler som är vaccinerade är vi övertygade om att vi kan bedriva spelet på ett tillräckligt säkert sätt. För att det ska lyckas krävs att alla hjälps åt. För närvarande kommer antalet par att vara begränsat till 24.

Länk till föranmälan 2 september: http://www.svenskbridge.se/kalender/93214

Länk till Lyx kalender för att föranmäla till alla Lyx tävlingar: http://www.svenskbridge.se/bk-lyx/kalender

BK LYX
Årsmöte 22 oktober kl. 17,00

På Bridgens hus

Björn Sörling vann BK Lyx öppna klubbmästerskap 2019 före Ivan Johnsson. I klassen för spelare med handikapp på 30+ vann Lars Hansson före Barbara Adielsson.

Inför sista deltävlingen leder Björn Sörling och Lars Jansson före Pär Ljungquist och Vivianne Norling. I klassen för spelare med handicap 30 och högre leder Lars Hansson före Ulla-Britt Jensen.

Efter två deltävlingar i BK Lyx Öppna klubbmästerskap leder Björn Sörling och Lars Jansson. Bakom dem är det tätt med många spelar inom ett par poäng. I klassen för spelare med handikapp 30 och högre leder Lars Hansson.

Första deltävlingen i BK Lyx klubbmästerskap av avgjord. Leder gör Pär Ljunguist och Vivianne Norling. I klassen för spelare med handikapp på 30 och högre leder Anders Melin.

Sidor