Om BK Everfresh

Hej och välkommen till BK Everfresh!!
Bridgeverksamheten startade år 2000 av grundarna Anders Brunzell och Arne Larsson.
Bakgrunden var att många deltagare i kurserna på Arnes Bidgeskola ville pröva på tävlingsbridge i en välkomnande klubb för nybörjare.
Klubben har sedan dess utvecklats och vi har idag tävlingar för såväl rutinerade spelare som Dig som är ny och intresserad av att tävla.
Vi har tävlingar i tre kunskapsgrupper; klöver, ruter och hjärter.
Saknar du spelpartner så erbjuder vi dig partnergaranti på tävlingen.
Hos oss på Everfresh spelar vi ”Trivselbridge”!

Vårt Bridgecafé är alltid öppet. Här serveras kaffe, te och andra drycker. Du kan också få smörgåsar och kakor. Allt till mycket
humana priser.

** Länk till vår tävlingskalender**
här

Vi har våra** speldagar** i Bridgens Hus på:
Måndagar kl. 10.00
Tisdagar kl.14.00
Onsdagar kl.10.00

På Onsdagar spelar vi 24 brickor, övriga dagar 27 brickor.

Spelavgiften är 50 kr. (Juniorer till och med 25 år spelar gratis!)
Avgiften betalas i kontanter. Vi kan inte ta emot betalning via kort eller Swish.

För spel gäller att deltagaren är vaccinerad. Vaccinintyg måste kunna uppvisas vid anmodan.
Känner du minsta symtom till förkylning skall du stanna hemma!
När du kommer till spellokalen är det viktigt att hålla avstånd till varandra så att trängsel ej uppstår.

Alla spelare måste vara medlemmar i klubb som är ansluten till Svenska Bridge Förbundet (SBF).
Årsavgiften är 430 kr och betalas in på SBFs bankgiro 373-3482. Det är viktigt att ange MID nummer och klubbtillhörighet i meddelandefältet.
Vill man kan man vara medlem i mer än en klubb. Detta kallas för B- medlemskap (Stöd-medlem) och ger samma förmåner och rättigheter som ordinarie medlemskap i klubben. Att vara B-medlem kostar 100 kr/år och betalas till klubbens spelledare.

Spelare uppmanas, för allas trivsel, att vara lågmälda när spel pågår.
Vid felaktigheter under spelet skall tävlingsledaren (TL) tillkallas. Döm ej själva.
* Vi rekommenderar användning av stopp- och alertkort. Regler för detta hittar Du på Svensk Bridges hemsida. Där kan Du också hitta

Kontaktperson för klubben är:
| Jan Jensen | 0705- 62 88 37
>>e-post

Arnes Bridgeskola

I samarbete med Arnes Bridgeskola har vi såväl längre som kortare kurser för både nybörjare och vana bridgespelare. Klicka här för Arnes Bridgeskolas hemsida.