Malmö BK

Välkomna till Malmö Bridgeklubb

Vi ligger centralt i Malmö och har utmärkta buss och tågförbindelser (Triangeln). Det finns möjlighet att parkera bil på gatorna utanför (fritt efter kl 20 på vardagar, fritt efter kl 16 på lördagar och fritt på söndagar).

Malmö Bridgeklubb kommer att ställa in all bridgeverksamhet fr.o.m. tisdag 24 november i enligt med den senaste informationen från Folkhälsomyndigheten om att max åtta deltagare skall träffas.

Enligt bridgeförbundet kan skydd av polikarbonat plast sättas upp på bridgeborden, för att minimera smittorisken för Coronavirus
MBK har nu installerat kryss av plast på 10 bord för att säkerställa bridgespel och bridgekurser.


Det går också att spela betaltävlingar på BBO.
MBK svarar för tisdagar och onsdagar och samarbetar med Lund/Lomma/Bjärred, som kommer att anordna måndagstävlingar, och Bridgehuset som kommer att anordna torsdagstävlingar.
När någon från MBK spelar på måndags- eller torsdagstävlingen kommer intäkten att tillfalla MBK.
Alltså kan du spela digital bridge de flesta dagarna i veckan: mån-, tis-, ons- och torsdag kl 18.30.

Onsdag 26 augusti kl18.30 startar vår nya tävling för mindre rutinerade, minst en i paret skall ha hcp 35 eller högre, tävlingen är gratis och ingen rapportering till bridgeförbundet. Du hittar tävlingen för mindre rutinerade på samma ställe som våra vanliga tävlingar, men värden heter ”ric_ols” och tävlingen heter ”BBO-Skane, 35+

Från och med måndag 24/8 höjer vi priset till 3,50 BBO-dollar för att få in ett större bidrag till våra klubbars fasta kostnader

Mer info under Nyheter här.


P.g.a. Coronona-viruset är den normala verksamheten reducerad.

Måndagar är reserverat för lagspel, vanlig partävlingar spelar vi tisdagar kl 18.30 samt torsdagar kl 13.00 och trivselbridge (cirka 20 brickor) kl 18.30.

Vi har partnergaranti vid trivselbridgen på torsdagar.

Har ni ingen partner till torsdagstävlingen som börjar kl 13 rekommenderar vi att ni ringer 0730 93 96 80 före kl 12, så ska vi försöka ordna partner.

Vi finns också på

 
 

Välkommen till bridgespel - för mer info se kommande tävlingar.
 
 

Senaste nytt

Tävlingar

Logga in för att se Mina tävlingar.

Resultat av senaste spelade betaltävlingarna på BBO
BBO-Skane-Lund/Bjärred/Lomma måndag här

BBO-Skane-Malmö tisdag här, onsdag här

BBO-Skane-Bridgehuset torsdag här

Samtliga BBO resultat visas via Lunds BK:s hemsida tryck här