Höstligan 2018

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Ulf Halvorsen
Höstligan 2018

Höstligan är ett lagspel som går av stapeln tre onsdagar under hösten; 17/10, 31/10 och 14/11. I skrivande stund har endast fem lag anmält sig, vilket innebär att tre lag saknas för att tävlingen skall kunna genomföras enligt tänkt modell.

Styrelsen vill slå ett slag för den här tävlingsformen och hoppas att ytterligare några lag kan och vill ansluta sig. Sista anmälningsdag är måndag 15/10.

Gå gärna in på BDBF:s startsida läs om inbjudan och anmälan under menyn ”Hem”.

Sylve Larsen
Bild för Sylve Larsen

Hoppas att ni i någon form trots allt spelar dessa 3 omgångarna.
Att ställa in tävlingar när det inte är nödvändigt är förödande.
Tankegångarna blir lätt -Nästa gång ”ingen idé” - Det blir ändå inställt

Lars-Göran Larsson

Om man önskar lite träning i lagspel finns flera möjligheter, rent praktiskt och utan att ställa in, även om inga fler anmäler sig. Ett exempel som går att modifiera och inte behöver mycket förberedelse är: VIP-laget är inte så viktigt, så de fyra återstående lagen kan spela tre 24-brickorsmatcher med parbyte och jämförelse i halvlek. Inga priser men bordsavgift. Någon som låser upp. Man spelar med gemensamma handblandade brickor. Därefter kan varje spelkväll avslutas med ett litet seminarium där man tar upp några av kvällens brickor för dem som vill stanna kvar en stund och tjöta. Om det är viktigt för någon kan påpekas att silverpoäng kan inte vara aktuellt. Någon klarar väl att sätta på ett par extra koppar kaffe till eftersnacket och mackor i paus kan väl ersättas av köpt bulle. Det teoretiska kan jag klara men frivillig till det praktiska krävs naturligtvis.

Ole J Jensen
Bild för Ole J Jensen

Jag tycker LGLs upplägg låter alldeles utmärkt!

Logga in för att kommentera