BK Allians, Halmstad

Välkommen till BK Allians hemsida!

Här kommer nyheter och annan aktuell information att visas. ”Nyheter” kommer att ligga kvar någon vecka och flyttas sedan till NyhetsArkiv, se meny ovan! (länk finns också nedan). På detta sätt vill vi få en ”ren och aktuell” första sida som då blir lättläst och ger snabb information.NYTT! Onsdagsspel för kursdeltagare och mindre rutinerade!

Det är viktigt att komma ut i spel när man har gått kurs. Det roliga är ju då att få sitta vid spelbordet och spela med och mot spelare som är på samma nivå i utvecklingskurvan. Det är det snabbaste sättet att komma igång med bridgen på allvar och det är bland det roligaste man kan tänka sig.
Jag vädjar till er alla som gått bridgekurs och till er som inte spelat så många tävlingar den sista tiden att nu ta tillfället i akt! Kom till vår bridgelokal för en trevlig samvaro med onsdagsbridge kl 18.30
Vi avser att hålla på hela sommaren just för att ni ska få god spelträning inför höstens kurser och andra bridgeaktiviteter. Har du ingen partner så finns vi som reservspelare. Ring bara Lasse Håkansson eller mig, Rune Johansson, så fixar vi detta (för telefonnummer: se under ”kontakt” i huvudmenyn).
Tävlingen går över18 brickor med handicap och vi kommer att ge alla god tid för att spela varje bricka. Det ska ju vara trevligt när vi är nya och sitter vid bridgebordet, så därför ska det inte förekomma någon stress under spelets gång. Tävlingarna kommer att rapporteras till Bridgeförbundet vilket innebär att det delas ut bronspoäng i vanlig ordning. Dessutom kommer spelet att vara gratis under hela sommaren. Du betalar endast en ”tia” för fikat. Ovanstående gäller fr o m 23 maj!

Ni är alla välkomna!


SOMMARBRIDGE

DAG Klockslag AKTIVITET
Måndag 14.00 Partävling HCP
Onsdag 14.00 Partävling/(Eventuellt Simultan)
Fredag 09.00 Partävling

BK Allians har ”sommarbridge” enligt ovan. Det innebär att vi spelar under hela sommaren dessa dagar. Övriga speltillfällen enligt vårt ordinarie spelprogram återupptas till hösten. Både klubbmedlemmar och gäster(som besöker vår fina sommarstad) är välkomna till oss! Har du någon fråga så kontakta oss; se i huvudmenyn under ”kontakt”.


Så här ser det ut när elever väljer Bridge på sina ”fritt val” lektioner.
Vanligtvis brukar det vara några bord med flickor också men de kunde inte närvara när bilden togs. Vi återkommer med fler och trevliga bilder från denna stimulerande miljö!

Juniorbridge i Söndrum


Detaljerat spelprogram för veckan Länk

Spelprogram verksamhetsåret våren 2018

Måndag 14.00 Partävling med HCP Länk
Måndag 18:30 Lagtävling
Tisdag 09:00 Individuell tävling.
Tisdag 18:30 Partävling Länk
Onsdag 14:00 partävling)Länk
Fredag 09:00 partävling
Söndag 14:00 Partävling med HCP


För nyheter: Se NyhetsArkiv


Simultan: Resultat och kommenterade givar hittar du här


Styrelseprotokoll möte den 9 april: länk

Senaste nytt

Tävlingar

Logga in för att se Mina tävlingar.