Sydvästkampen

Hej alla. Hoppas ni mår bra. Tyvärr alla ni som hoppades att detta utskick skulle tala om för er att ni var välkomna att komma till klubben för livespel. Er måste jag göra besvikna. Även om vi ser ljuset i tunneln är det en bit kvar till fysiskt spel. Vi meddelar så fort det är möjligt.
Detta gäller Sydvästkampen som är vår klubbfight mot Höllviken och Ljunghusen om vem som är bäst i sydväst. Efter del ett av fyra leder vi knappt före Höllviken.
Nu är det dags för del två nästa torsdag 27 och Höllviken arrangerar. Ni som spelar Real bridge gå in på vår hemsida och kolla mer om tävlingen. Tävlingen ligger utlagd på hemsidan under kommande tävling så det är bara att anmäla sig och swisha 30 kr till vårt konto. Alla tre klubbarna har egen anmälningslista. Varför ska jag då anmäla mig till PriBri? Som medlem i vår klubb stöttar du PriBri med 20 kr (10 kr går till arrangerande klubb för RB avgift och bronspoäng) när du spelar. Det är bra om din partner också är PriBri medlem för poängens skull men absolut inget tvång.
TVEKA INTE NU UTAN ANMÄL DIG OCH STÖTTA KLUBBEN BÅDE EKONOMISKT OCH MED DITT KUNNANDE PLUS ATT FÅR EN TREVLIG KVÄLL MED NÄSTAN LIVEBRIDGE.
Mats

Pri-Bri 1936
Bergsgatan 7, 21154 Malmö0731-45 79 72
pribri@pribri.se

Svenska Bridgeförbundet
Karlsgatan 28, 703 41 Örebro | +46 (0)19 277 24 80 | kansliet@svenskbridge.se