Nyhetsbrev maj 2021 Stockholms bridgeförbund

Live bridge
Efter en lång väntan är det tid att planera för återöppnandet av våra bridgeklubbar. Ett viktigt mobiliseringsarbete står framför oss!
Sveriges Bridgeförbund vill stödja klubbarna i denna process, vilket både innebär att föreslå och diskutera åtgärder samt lyssna till synpunkter. Förbundet anordnar därför i början av juni digitala möten som ska fokusera på konkreta frågeställningar och problemområden. På mötet kommer också Förbundets Seniorprojekt att presenteras. I detta projekt har vårt distrikt varit representerad av Gunila Langius.
Sista anmälningsdag till dessa digitala möten är den 31 maj. Läs mer HÄR.. Se till att just din klubb är representerad!

Tävlingsprogram
Vi hoppas alla på ett mycket bättre bridgeår 21/22 där vi får ses och spela bridge med en kortlek igen! Tävlingsprogrammet för alla DM tävlingar är nu publicerat HÄR.

DM mixed
Årets sista DM tävling är nu spelad. Stort grattis till Gudrun Strandberg och Gunnar Andersson! Hela resultatlistan hittar ni HÄR.

Årsmöte Stockholms bridgeförbund
Söndagen den 5 september träffas vi på BK S:t Erik (Kronobergsgatan 12) kl. 10.30 för Stockholms bridgeförbunds årsmöte. Är ni med på årsmötet så spelar ni sen gratis på efterföljande årsmötessilvret kl.12.00 (Ev. restriktioner pga.smittoläget kan innebära att det krävs föranmälan och en begränsning av antalet par)

Motion till Sveriges bridgeförbund stämma i höst
Då motionen först skall behandlas på distriktsnivå vill vi ha in ev. motioner senast 1 augusti. Skicka er motion till christina.truuberg@gmail.com

Skickat den: 
26 maj 2021 kl 11:29