Dags för anmälan till DM-tävlingar!

På grund av rådande corona-läge har UBF beslutat att alla tävlingar fram till och med april sker online. Tävlingarna kommer att spelas på plattformen RealBridge - där du kan höra och se dina bordskamrater!

Alla DM-tävlingar i år arrangeras som direktfinaler, utan lokalt kval.

Vi spelar online, på plattformen RealBridge. Vi vill att alla som har möjlighet använder kamera och mikrofon under spelet. De flesta bärbara datorer som inte är äldre än 10 år har en inbyggd webbkamera, och på Claes Ohlson och andra ställen går det att köpa USB-kameror för under 200 kr.

Anmälan DM/SM par Veteraner, sön 28 feb
Anmälan DM/SM-lag, lör-sön 13-14 mars
Anmälan DM/SM par Mixed, sön 21 mars
Anmälan DM/SM par Open, lör 17 april
Anmälan DM/SM par Dam, sön 30 maj (ännu inte bestämt om live eller online)

Spel sker med skärmar - det innebär att du inte ser eller hör din partner under pågående budgivning och spel (men mellan varje rond!)

Vi använder oss även av själv-alert, vilket innebär att du själv alerterar och förklarar dina bud - precis som på BBO. Din partner ser inte dina alerteringar och förklaringar.

SBF kommer att anordna möjligheter till att provspela på plattformen under februari. Vi återkommer med länkar för dessa tillfällen.

Man är också varmt välkommen att delta på Uppsalabridgens partävlingar på onsdagar. Klicka här för att se kommande tävlingar.

Läs mer här om hur spel på RealBridge fungerar.