Spela på RealBridge!

Så här går det till att spela tävlingar på den nya plattformen RealBridge!

Innan du skall spela en lagtävling, eller en match kommer du att få en länk till just det speltillfället. Det är en ny länk för varje speltillfälle! Gäller det partävlingar finns länken med på anmälningssidan, gäller det Uppsalabridgens lagtävlingar skickas länken per e-post till lagets kapten inför respektive speltillfälle.

Klicka gärna in dig senast 15 minuter före den utsatta tiden för att se att tekniken fungerar. Ingen registrering behövs, utan du anger ditt fullständiga namn, samt ditt MID-nummer då du loggar in. Du skall ha tagit plats vid bordet senast 5 minuter innan spelstart!

Du kan logga in tidigast en timme innan respektive speltillfälle för att se att tekniken fungerar.

Du skriver in ditt fullständiga namn, samt ditt MID-nummer. Om du har mer än en mikrofon på din dator så prova att prata lite tills du ser att volymindikatorn rör på sig. Klicka sedan Login.

När du väl loggats in kommer du till en ”lobby” med ett antal bord. Du gör helt enkelt så att du sätter dig ned vid ett bord, och din partner tar plats mitt emot dig. (Är det lagmatch så finns ett bord med lagets namn på!)

Står det redan namn vid bordet är platserna upptagna, är det vit bakgrund och exempelvis Sit S så betyder det att Syd vid detta bord är ledigt.

Så fort du slagit dig ned vid ett bord startar din kamera och mikrofon automatiskt, och du kan prata med övriga vid bordet.

När sedan spelet startar så får du upp kort, och när det är din tur att bjuda får du också en budlåda! Härifrån är det mesta ganska självförklarande! Smile

Du behöver en dator (går bra med både windows eller mac-dator), eller en hyfsat modern läsplatta (iPad eller Android). Att spela via Smartphone eller en ”minipadda” rekommenderas inte, då blir det väldigt svårt att klicka rätt på korten. Webbläsaren Google Chrome rekommenderas för alla, med undantag för de som använder iPad, där måste man köra RealBridge i webbläsaren Safari. Med fördel kopplar du in ett headset eller hörlurar så minskar risken för störande ljud.

Det går även att spela utan kamera eller ljud, men då tappar du en stor del av spelupplevelsen.
Supporttips! - Om kameran inte fungerar, eller du får en konstig svensk översättning.

Kommande spel på onsdagar

Infolänk Vinterligan!

Vill du veta mer om plattformen?
Titta på en video-instruktion.

RealBridge’s officiella spelarmanual på svenska (OBS! Vi använder oss av själv-alert i serien.
Foruminlägg med massa bilder

Behöver du teknisk support? Ring Linnea på 0702-25 26 16
Om du har en windows- eller mac-dator kan vi assistera via Teamviewer (PC) /Teamviewer (Mac)

Behöver du hjälp med att ladda ner Teamviewer? Klicka här! Smile