Tisdag 24 november - Premiär för spel på BBO

Ljunghusens Bridgeklubb har blivit godkända av Svenska Bridgeförbundet för att anordna Brons-tävlingar på BBO (Bridgebase.com).

Vi kommer att spela tisdagar 13:30. Spelavgift är 1,5 BB$/spelare (=1,5 USD) vilket motsvarar ca 15SEK.

För att spela måste följande vara uppfyllt:

  1. Du måste ha ett användarkonto på https://www.bridgebase.com/. Ditt användarnamn måste du maila till torbjorn.johansson49@gmail.com. Bara de som meddelat sitt användarnamn kan ansluta till tävlingen.

  2. Du måste köpa s k BB$ på Bridgebase.com hemsida. Det räcker att en i paret köper BB$. Vet inte vad minimibeloppet är - men jag brukar köpa 20 BB$ i stöten. Använd kreditkort. Bäst att köpa från Bridgebase.com - inte i appen för då tar Apple provision.

  3. Du anmäler dig till tävlingen tidigast 2 timmar och senast 10 minuter innan spel. Du hittar vår tävling på Bridgebase.com under fliken ”Tävling” och sedan ”Alla tävlingar”. Skriv sweden237 som är vårt klubbnummer i sökrutan. Klicka sedan på tävlingen och anmäl dig och din partner. Ni måste båda vara inloggade vid anmälan. Om du skall betala för din partner klicka i rutan för det. Annars betala var för sig.

Se till att vara inloggad strax innan tävlingen skall börja. På tävlingsraden ser du hur många minuter som återstår innan det startar. När tävlingen startar poppar det upp ett spelbord på skärmen. Nu är det bara att sätta igång. Senast dagen efter rapporteras resultatet till SBF och ni kan se det på ”Mina sidor”.

Lycka till.
/Torbjörn