Spela på BBO - en hälsning från Claus

Primära flikar

Hello! - har hittat en mycket givande information kring det nystartade klubbspelet på BBO, som ju pga Johan Grönkvists fina initiativ har kommit igång på allvar - spel måndag kväll och onsdag dag, fyrmanna Covid20-ligan på torsdagkvällar och inte minst det klart populära Nora-spelet på tisdagkvällar, där Inger Håberger har varit ”motorn”. Och dessutom få brons- och silverpoäng! (startavg 30:- - 40:- kr som vanligt). Jag rekommenderar alla intresserade bridgespelare att gå in på Nora BK’s hemsida, som du lätt hittar genom att från Örebridgens hemsida klicka/peka på Örebro läns BF (svart text direkt under de vitröda ”knapparna” på Örebridgens startsida ”HEM”) och därefter klicka/peka på knappen KLUBB uppe till höger och välja Nora BK och läs den fina artikeln under Klubbnyheter: BBO - en möjlighet med begränsningar (som Patric Langevoort, Karlskoga BK, författat).

Jag kan berätta för er att jag under några år (för några år sedan) flitigt spelade på BBO, men att jag verkligen saknade möjligheten att spela med/mot de spelare jag lärt känna på klubben. Nu har jag fått den möjligheten och jag vet att många med mig tycker att det är mycket roligare än att möta alla möjliga okända individer, som dessutom precis när som helst behagar komma med löjliga kommentarer och idiotiska synpunkter under spelet (och dessutom på engelska). Nej, tacka vet jag mina klubbkompisar (jag vet var jag har dom och förstår vad de säger - ja till och med ibland vad de menar).

Jag vill verkligen göra reklam för att vi skall träffas på BBO (det kan dröja ett bra tag till innan vi möts ”levande” igen) och jag är beredd att tala med alla er som känner oro eller ovana att spela bridge på BBO - ring mej 019 - 10 12 04 dygnet runt - jag har ändå inget annat för mej - så hjälper jag gärna till med att ”lotsa” in dej i BBO-labyrinten - jag är nästan säker på att jag kan få dej övertygad om att denna ”ersättning för livebridge” är värd att försöka sig på!

Eftersom jag vet att Forum-sidan på vår hemsida inte är särskilt välbesökt, skulle det vara toppen om detta inlägg ”fastnade” på NYHETER (och varför inte direkt i ett massutskick till Örebros och övriga länets medlemmar i mejl! - ÖNSKETÄNKANDE!??) - och då gärna (om klubben tycker så) i redigerat eller bearbetat skick.

Sköt om er - alla bridgeälskare!
hälsar Claus Cool

Skickat den: 
27 apr 2020 kl 15:21