Trettondagsbarometern 2024!

Hovet vann stort!

Som vanligt var det fullt med förväntansfulla bridgespelare i Kalmarsunds BK:s lokaler på Varvsholmen på Trettondagens morgon. Klockan 9:00 startade spelet och tystnaden spreds i lokalen bland de 76 spelarna som var på plats.
Efter första ronden var Nybrolaget Vikingarna i ledningen och Kusinerna hade lagt sig på andra plats. På femte plats hittade vi Hovet. De första 6 ronderna var Vikingarna i ledningen 4 gånger, Kusinerna och Silvermaskarna varsin gång.
Vid rond 7 gick Hovet upp i ledningen och sedan släppte de inte den någon gång under dagen! Fantastiskt stabilt och bra spelat hela dagen av Hovet!! Kusinerna gick upp till andra platsen vid rond 9 och försökte sedan att gå ikapp Hovet resten av dagen. Näst sista ronden möttes Kusinerna och Hovet och Kusinerna lyckades ge Hovet en av deras största förluster för dagen men Hovet behöll ändå ledningen med 21,5 VP inför sista matchen! Under dessa två lag höll sig Sprängdeg på tredje och fjärde plats de sista 4 ronderna men starkt spurtande Konga rusade från åttonde plats, fjärde rond från slutet, till tredje plats vid slutställning. Det innebar att Konga petade ner Sprängdeg till en slutlig fjärde plats.
Länk till resultat och givsamling!