Brev från GBFs ordförande

Göteborg 10 november

Söndagen den 20 november 13.00 är det dags för GBF:s årsmöte. Då har du möjlighet att granska verksamheten som varit samt vara med och rösta fram styrelsen och andra funktionärer, samt ställa frågor till styrelsen.
Alla handlingar inför mötet hittar du på GBF:s hemsida.
GBF bjuder på fika och mötet avslutas med en individuell bridgetävling med start klockan 15.00. För att underlätta kommer alla spelare spela samma system. Enklast tänkbara. Där finns också en möjlighet att träffa styrelsen och många andra bridgespelare.

Torsdagen den 29 december arrangerar GBF den populära bridgetävlingen Paul Jones. Då har du chansen att spela partävling och lagtävling på samma gång. Du anmäler ditt lag i spelkalendern senast den 26 december. I spelavgiften ingår lunch och fina priser utlovas.

Många små klubbar har det tufft nu. De kämpar på med små medel och ideella krafter. Och vi ska vara glada och tacksamma för att de håller ångan uppe. Jag har besökt de flesta och lovar att du blir väl omhändertagen när du kommer till deras klubbar. På hemsidan hittar du alla speltider och adresser.

BJUD IN EN VÄN. Det är ett jättebra sätt att få deltagare till bridgekurser. Testa detta när din klubb ska dra i gång en bridgekurs.
I Bridgens hus blir det aktuellt måndagen den 9 januari vid två tidpunkter. Dels klockan 14.00 och dels klockan 18.00. Då kommer Arne Larsson att berätta om spelet och kurserna. Deltagarna kommer även att få prova på bridge i praktiken. Vännerna blir även bjudna på en räksmörgås och kaffe. Du får gärna hänga med själv om din vän känner sig osäker. Räkmackorna räcker till alla.
Missa nu inte att ta dit din en Vän. Vi behöver bli många fler om världens roligaste kortspel ska nå nästa generation.
Mer information om träffen hittar du på anslag i Bridgens Hus och där finns även informationsblad som du kan ta hem till Vännen. Mer om Arnes kurser hittar du på anslagstavlorna och på GBF:s hemsida.
Varmt Välkomna
Gunnar Östgård Olsson / ordf GBF

Skickat den: 
10 nov 2022 kl 15:53