Vi-i-fyran i fyra heat

När nu anmälningstiden har gått ut för Vi-i-fyran / Allsvenskan div 4 kan vi räkna in hela 18 lag i denna distriktslagtävling. Det är en glädjande ökning jämfört med åren närmast före pandemin!

Årets Vi-i-fyran kommer att spelas på fyra orter: Motala, Linköping, Norrköping och Kolmården. I Norrköpingsheatet ingår sex lag – övriga heat består av fyra lag vardera.

På de två centraldagarna – lördagarna 23 oktober och 4 december – kommer samma 36 brickor att spelas på alla orter. Det gör att vi efteråt kommer kunna diskutera de kluriga och avgörande brickorna med varandra. Därutöver kommer Norrköpingheatet att få komplettera med en 18-brickors kvällsmatch, som ska vara spelad före sista sammandraget.

Deltagande lag och matchordning för respektive heat finns nu i BIT - se länkar nedan:

För dem som har intresse av att kvala in till spel i Allsvenskan division 3 hösten 2022, får vi återkomma senare (under hösten 2021) med detaljer om antal platser och eventuellt slutspel. Hur många lag som deltar i de andra distrikten är ännu inte är känt och det totala deltagarantalet i landet avgör platsantalet för ÖMBF.

Vi ser mycket fram emot ett par trevliga och spännande bridgelördagar!