Om Lomma BK

Välkomna till Lomma Bridgeklubb

Lomma Bridgeklubb startade sin verksamhet redan 1948. För närvarande spelas bridge tre kvällar i veckan på Havsblick i Lomma. Även om kampen är hård om segrar och poäng, sätts trivseln i första hand.

På måndagarna spelar vi med nationellt handikapp och börjar spela kl 18:15, kom tidigare, gärna innan 18:00. Är Du intresserad av att spela, ring till Berit Nilsson, tel. 0703-374637, mejl behagin@gmail.com. Vi ordnar om möjligt partner om Du saknar sådan.

Tisdagarna är tävlingsdag för klubbens mera rutinerade spelare. Då börjar vi också 18:15. Är Du intresserad av att spela, ring till Bo Persson, 046-291634, även om Du saknar partner.

Torsdagar 18:15 under ledning av Leif Nötesjö för de som gått kurs senast och andra som vill spela på en lite enklare och lugnare nivå. Kursmoment kommer att repeteras kortfattat, i övrigt vanligt spel med ökande antal brickor. Anmälan görs till Leif Nötesjö 0708-606340 eller mejl till leif.notesjo@icloud.com.

Observera att det är obligatoriskt med medlemskap i Förbundet Svensk Bridge såväl som i Lomma Bridgeklubb för att spela i klubben. Du som är medlem och registrerad i annan klubb kan bli gästmedlem i Lomma Bridgeklubb mot en avgift av 50:–/spelår. Medlem, som är registrerad i Lomma Bridgeklubb eller Bjärreds Bridgeklubb betalar endast avgift till Svensk Bridge.

För att minska kontanthanteringen erbjuder vi våra medlemmar ett ”klippkort” för 540:- kronor (avgift för 12 spel) .
Betala in kr 540:- till vårt bankgiro nr 531-8951. Påföljande vecka får du klippkortet.
Kortet är inte personligt. Man kan alltså även betala för andra.
Det går fortfarande att betala med kontanter. Vi hoppas och tror att fler och fler upptäcker fördelen med minskad kontanthantering.