Höstens Kalmarsundsliga avslutad!

Höstens lagspel hade en spännande avslutning!

När det var dags för Kalmarsundsligans två divisioner att avsluta var det jämnt i toppen av båda två. I båda divisionerna var det tre lag som hade möjlighet att bli segrare och det var även osäkert vilket lag som skulle flytta ner en division.
I Varvsholmen stod striden mellan The six of clubs, Bridgeblandningen och Citrus och inför sista matchen skilde det 2 poäng mellan ettan och trean. The six of clubs var det enda av de tre lagen som vann sin match och tog därmed hem vinsten i gruppen. Tvåa blev Citrus med 1,24 poäng till godo på Bridgeblandningen som slutade trea.
I Ängö var det nästan lika jämt mellan ledande Marmix, Malmgren och Dahlström och här skilde det 3,73 poäng mellan ettan och trean. Även här lyckades det ledande laget, Marmix, behålla nerverna och vinna sin sista match för en totalseger och uppflyttning till Varvsholmen. Två kom starkt spurtande Dahlström och får därmed spela en kvalmatch mot Almvall för att se vilket av dessa lag som ska spela i Varvsholmen och vilket som ska spela i Ängö till våren.