Forum » Distrikts- och klubbforum » Skånes BF » Eva & Gerhard Erlandsson vann DM-Mixed 2022-23

Eva & Gerhard Erlandsson vann DM-Mixed 2022-23

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Thomas Andersson
Bild för Thomas Andersson
Eva & Gerhard Erlandsson vann DM-Mixed 2022-23
Thomas Andersson
Bild för Thomas Andersson

Vi skickade efter tävling ut en förfrågan om feedback för att bli ännu bättre på det vi gör. Vi har fått en del svar som vi redogör för kortfattat:

  • Generellt verkar spelarna vara nöjda med tävlingens upplägg och genomförande.
  • Den tydligaste kritiken som många delar är att lunchen var för lång.
  • Ett axplock av andra enstaka synpunkter som kommit in är att alla borde möta alla, att resultatrapporteringen på skärmarna byter för snabbt, att vi borde börjat tidigare och att tidsschemat kunde meddelats vid inbjudan.

Att inte alla mötte alla trots 30 par (58 brickor möjligt) beror på att tävlingen var planerad för 31-32 par men vi fick ett sent återbud på söndagen - och då fanns inte tid att lägga om tävlingen. Dessutom var tidsschemat för 54 brickor redan utannonserat.

Nästa säsong har vi för avsikt att återintroducera kvalspel på klubbnivå, med en final om sannolikt 28 par/54 brickor och då kommer alla att få möta alla. Så var det före pandemin och det fungerade bra. Det är lättare när storleken på finalspelet är förutsägbart.

Som sagt, vi har tagit till oss samtliga synpunkter och förhoppningsvis blir genomförandet nästa säsong ännu bättre än årets!

mvh
Skånes Bridgeförbund

Logga in för att kommentera