Nu äntligen tänker BS Oden att starta upp igen och det blir den 27 juli 2021

Välkomna till BS Oden

Vi har spel tisdagar kl.13.00 och vänder oss främst till mindre rutinerade spelare. Vi spelar 24 brickor för max 24 par och vi använder bridgemate.

Föranmälan:

är obligatorisk och görs via e-post tidigast 1 vecka innan eller via telefon speldagen (se kontakt ovan). Medlemmar har förtur fram till söndag kl. 20.00. Jag svarar på all e-post.

Ingen Partnergaranti

men det går att anmäla sig ensam, då försöker jag att fixa en partner till er.

Systemkrav:

Nordisk Standard eller Modern Standard med få avvikelser. Vid avvikelser kontakta tävlingsledaren.

Medlemsavgiften

är f.n. 450 kr/år varav 50 kr går till klubben och resten är avgifter till Svenska BF och Skånes BF. Avgifterna betalas samlat in till SBF senast 31 augusti varje år och inbetalningskort finns i bridgetidningen som kommer under juni.

Undvik att använda parfym. Tänk på allergikerna.
Vid problem vid bordet, kalla alltid på T-L och döm inte själva.