Botkyrka BS

Botkyrka Bridgesällskap bildades 1951 och har för närvarande ca 44 medlemmar. Vi träffas varje torsdag i Tumba Folkets Hus och spelar mellan kl. 18.30 och 22.00 (ca).

Vi har ett varierande spelprogram med återkommande par- och barometertävlingar, klubbmästerskap i olika former såsom par, lag och individuellt.

Vi brukar vara 10-20 par per spelkväll. Det är människor av alla kategorier; gammal och ung, damer och herrar. Intresset att delta i en gemenskap och intresset för bridge är gemensamt för oss alla. Vi hjälper dig att skaffa bridgepartner, om du inte har det.

För dig som vill lära dig spela bridge, eller kanske friska upp dina gamla kunskaper, ordnar klubben bridgekurser. Och de som med tiden blivit rutinerade spelare deltar även i större tävlingar såsom DM och SM. Värt att veta är att bridge numera är en olympisk gren, så populär att den räknas till en av världens största inomhussporter.

Klubben arrangerar en del trevligheter också vid sidan av bridgekvällarna, bl.a. en årlig vårfest med. På hösten ordnas en resa till hemligt mål med bridgespel och en hel del annat kul.

Medlemsavgift: 
380 kr