Junior

Vi började med stapplande steg med JuniorBridge i augusti 2014. Vad som sedan har hänt är helt fantastiskt - vi har blivit fler och fler juniorer som regelbundet träffas på söndagar (för närvarande kl 15:00).

Några av de som har hållit på längst deltar nu i våra tävlingar - i synnerhet när det är lovdagar från skolan. Under säsongen 2015 - 2016 har vi hunnit vara med på ett internt läger på Tofta Gård i september, Rikslägret i november och i mars samt Trupplägret i april.

I juli var vi på danskarnas Bridgefestival, där de samtidigt hade ett juniorCamp. .

Isis får Joan Gerard prisetI augusti var Isis och Tiger i Italien och spelade JVM för juniorer upp till 15 år (U16). Det var en stor upplevelse för dem! Vid prisutdelningen valdes Isis (11 år), av medtävlarna till den mest populära spelare i U16. Under JVM i Salsomaggiore fick alla spelare och ledare nominera sin spelare till The Joan Gerard Youth Award, en utnämning till spelare som anses vara en förebild för juniorbridgen. Man fick inte utnämna någon från sitt eget land.

2017
Junioråret började med att Tiger och Isis deltog i JNM-lag och kom på en hedrande andra plats.
Till årets JEM hade landslagskaptenen tagit ut Tiger, Isis, Andrea och MayaLo. Inför JEM skrev HN en artikel med våra duktiga juniorer. Artikeln finns på denna länk.
Vid JEM placerade sig det svenska U16-laget på en hedrande sjätte plats med sexton deltagande nationer och är därmed kvalificerade till JVM i Kina nästa sommar. I det svenska laget deltog förutom Tiger, Isis, Andrea och MayaLo stockholmsparet Markus Bertheau och Andreas Abragi.

Men vi behöver bli fler!
Börja spela kort med Dina barn eller barnbarn. Om Du saknar kortlek eller bra lätta kortspel, hör av Dig, så hjälper vi till.

Du är också välkommen upp till klubben en söndag, så börjar vi spela kort med Dina juniorer.