Årsmöte - en kort rapport

Årsmöte - En kort rapport

Ett stort tack för de medlemmar som deltog på årsmötet som ägde rum den 26 januari.
Tittar man på statistiken kan man konstatera att vi har haft en nedgående tendens vad gäller både antal medlemmar och deltagande i så gott som samtliga tävlingar under det gångna verksamhetsåret. Års balansräkningen visar en ekonomisk förslut på ca 50 000 kr. Vi har en tuff framtid. Nya förslag och aktiviteter behövs.
Däremot kan vi stolt visa våra medlemmars stora framgångar vid de stora nationella och internationella tävlingarna. Mest imponerande är att våra spelare håvade in flera guld- och silvermedaljer under 2018 års bridgefestival både i dam- och herrklasser.

Vid val av styrelsen blev samtliga avgående ledamöter omvalda, trots det tuffa resultatet. Styrelsen tacka för förtroendet och tacka för allt stöd vi har fått i vårt arbete. Vi ska fortsätta göra vårt bästa för att möta den tuffa utvecklingen och det med medlemmars stöd. Omvalda är också revisorerna och valberedningen.

Vid punkt 9 (övrigt ärende) (se mötes dagordning) har frågan om gruppindelning i högre divisionerna i Uppsalaserien tagits upp. Flera förslag har inkommit till tävlingskommittén. Lagkaptens åsikter och synpunkter ska bli underlag till TKs beslut för nästa termins omgångar. Här kan alla påverka!

Årsmötet följdes av en singeltävling, vann gjorde Leif Engström, här är resultatet. Hela programmet avslutades med en riktigt vällagad, smaskig VINTER-buffé se meny levererades av cateringfirman Trillermat.

Årsmötes dokument finns tillgängliga på vår nya hemsida.