Partävling och ny fyrmannaliga på BBO

Höstens fyrmanna startar 4/8
Partävling på BBO

Nu lägger vi semestermånaden bakom oss och bjuder in till höstens första fyrmannaliga på BBO – Höstligan – öppen för alla. Den kommer att spelas på tisdagar med början 4/8. Vi hoppas att många deltar nu när vi sätter igång på allvar. Tänk på att man inte behöver vara så många spelare i laget eftersom vi är flexibla när det gäller dag och tid för spel! Anmälan görs till Lars-Olof Hessle senast den 1 augusti.

Vi hjälper gärna till vid behov!

Semifinal och final i pågående fyrmannaliga (Sommarligan 2) spelas den 30/7 resp 2/8.

Tävlingsledare

Lars-Olof Hessle
070-675 9293
lolle.hessle@gmail.com

Peo Lindholm
070-669 7086
peo.lindholm@outlook.com

Partävling på BBO

Den stora nyheten är att vi nu kommer att spela partävling på BBO!! Vi har spelat två testtävlingar för att se till att vi som arrangörer skulle lära oss hantera spelupplägg och resultatredovisning. Detta är ganska annorlunda för oss, men för spelarna är det bara att anmäla sig och spela som vanligt.

OBS! Du som spelar partävling med oss för första gången på BBO MÅSTE föranmäla dig till Lolle, så att vi kan skriva in ditt BBO användarnamn i systemet och ge tillåtelse till spel i våra partävlingar. Annars kan du inte spela tävlingen! Detta görs bara en gång.

Spel på nätet kan verka avskräckande och visst längtar vi tillbaka till de gröna borden. Men vi som spelar har tyckt att det är OK som alternativ och det datamässiga är inget större problem. Om någon känner sig tveksam till det tekniska hjälper vi gärna till!

Partävlingarna spelas på torsdagar och första partävlingen går av stapeln torsdagen den 6/8.

Tävlingsledare

Lars-Olof Hessle
070-675 9293
lolle.hessle@gmail.com

Peo Lindholm
070-669 7086
peo.lindholm@outlook.com