Medlemsbrev maj 2021

Hej alla medlemmar,

Äntligen ljusnar det!

FHM meddelade den 12 maj att restriktionerna med högst 8 personer höjs till 50 personer den 1 juni. Det innebär att vi kommer att öppna för parspel med maximalt 11 bord igen.

Vi kommer att fortsätta att iaktta stor försiktighet och fortsätta följa råden från FHM.
Det blir fortsatt spel med plexiglas på borden. Ingen får komma till bridgelokalen om man har förkylningssymtom, alla skall hålla avstånd och vi skall fortsätta att sprita/tvätta händerna lika flitigt som tidigare.
Tävlingsledarens direktiv skall alltid följas!

Vi öppnar från och med 1 juni med spel måndag och onsdag kväll samt tisdag och fredag dag. Tävlingarna är endast öppna för klubbens A- medlemmar och för aktiva stödmedlemmar (stödmedlemskap under säsongen 2019-2020 fordras). Medlemsavgiften för 2020-2021 skall vara betald innan första tävlingen.

Föranmälan krävs.
Tävlingarna för de två första veckorna blir tillgängliga för anmälan den 25 maj klockan 19:00.
Information om när nästkommande tävlingar blir aktiverade för anmälan kommer att ske löpande på hemsidan.

Det går nu att ändra sin egen anmälan utan att förlora sin plats i listan. Läs mer om detta via denna länk.

Det blir lättare att kunna ersätta sin partner vid sjukdom eller förhinder. Använd funktionen ansvarsfullt! Platserna är begränsade och det är många medlemmar som vill återvända till spelet nu.

Under tiden mellan en provtagning för covid-19 och fram till dess att man erhåller provsvaret skall man iaktta karantän och får inte besöka bridgelokalen.

Skulle du eller någon i ditt hushåll insjukna eller testas positivt för covid-19 måste alltid styrelsen kontaktas omgående. Detta är oerhört viktigt!

Vi ser fram emot att träffa er alla igen!

Lerums Bridgeklubb
Styrelsen