Medlemsbrev april 2021

Hej alla medlemmar,

Vi har hittills fått in rapporter från 104 medlemmar att de blivit vaccinerade med minst en spruta. Ni får gärna rapportera till oss, via mail till lerumsbridgeklubb@hotmail.com eller sms 0705-62 41 09 till Elisabeth, när ni har blivit vaccinerade!

Detta är viktigt för vårt arbete att planera för återgång till coronasäkert parspel. Det är antalet vaccinerade medlemmar i förhållandet till klubbens totala antal medlemmar som kan påverka när vi kan starta. Så oavsett om ni själva inte vill/vågar (eller flyttar till lantstället) återgå till spel den närmaste tiden är vi tacksamma om ni rapporterar in när ni är vaccinerade. Det kan hjälpa kamraterna i bridgeklubben att få spela under sommaren.

Vi förbereder för ytterligare en omgång lagspel med start måndag 3 maj, men ligger i beredskap för att starta coronasäkert parspel. Såväl läget på smittspridningen som antalet vaccinerade i klubben avgör när vi kan starta.
Besked från FHM är att vi alla har fullgott skydd tre veckor efter första sprutan. Vi har fortsatt dialog med smittskydd i Västra Götaland regionen inför start.

De lag som redan anmält till Tommy Rhedin att de vill fortsätta att spela lagspel i maj behöver inte skicka in ny anmälan. Det är dock oerhört viktigt att meddela Tommy eventuella förhinder eller svårigheter med vissa speldagar/speltider. Detta gäller för samtliga lagmedlemmar!

Vi tar gärna emot nyanmälda till lagtävlingen i maj om det är någon/några som vill återkomma efter uppehållet.
Då behöver vi med vändande mail, dvs så snabbt som möjligt, dock senast måndagen den 26 april veta om intresse finns.

Avhängt på om hur många som anmäler sig är tanken att:

  • Du kan anmäla ett fyramannalag, ett par eller som en enskild spelare. Vi försöker hjälpa till med att sätta ihop lag.
  • Flera divisioner kommer att bildas om intresse finns.
  • Spel både dagtid och kvällstid kommer att förekomma.
  • Lagspelet kommer att spelas under ca 4 veckor och man möter samtliga lag minst en gång i den division man tillhör. Laget som har högst VP står då som segrare.

Anmälan skickas till lerumsbridgeklubb@hotmail.com

Du kommer få en bekräftelse på att din anmälan är mottagen. Uteblir bekräftelsen måste du kontrollera mailadressen och skicka om din anmälan igen. Använd gärna länken ovan!

Samma restriktioner på covid-19 anpassning gäller! Detta innebär att ingen med förkylningssymtom får komma, alla skall hålla avstånd och sprita händerna mellan varje rond.

Under tiden mellan en provtagning för covid-19 och fram till dess att man erhåller provsvaret skall man iaktta karantän och får inte besöka bridgelokalen.

Skulle du eller någon i ditt hushåll insjukna eller testas positivt för covid-19 måste alltid styrelsen kontaktas omgående. Detta är oerhört viktigt!

Kom ihåg: Håll ut, Håll avstånd, Tvätta händer och följ alla rekommendationer från FHM. Förhoppningsvis är pandemin snart över.

Vi önskar er alla en trevlig valborg!

Lerums Bridgeklubb
Styrelsen