Trevlig bridgesommar

Hej, Bridgevänner,
som ni säkert vet så jobbar GBF:s styrelse helt ideellt. Och vi ansvarar bland annat för Bridgens Hus lokaler och en hel del tävlingsverksamhet. Men tyvärr räcker vi inte alltid till och nu behöver vi din hjälp.
Torsdagen den 8 juni klockan tio och fram tills vi blir klara; ska alla fönster i lokalerna putsas och då behöver vi några som hjälper till. Om vi blir 10 personer så räcker det säkert. Jag sätter upp en lista i Bridgens Hus och efter tio namn är den fulltecknad. GBF bjuder på lunch under dagen och fika.
Du behöver givetvis ha med dig en hink, en fönsterskarpa och ett gott humör.
Tidigt i höst behöver vi mer hjälp. Då är tanken att alla toaletter ska renoveras. Så den gången är det målare vi behöver. Så det kommer upp ännu en lista till där du kan teckna dig om du är intresserad av att hjälpa till med toalettrenoveringen.
I linje med detta kommer alla mattor och golv; tvättas och bonas. Men då tar vi in professionell hjälp.
Alla stolar kommer också att tvättas under sommaren. Men om detta återkommer vi.
Efter de planerade insatserna så väntar trevlig bridgesommar med många lokala bridgetävlingar och inte minst Örebroveckan. Till höst kan vi bland annan se fram emot GBF:s avsparkstävling ”Höstlövet”, Debuts stora helgtävling och guldtävlingen ”Manfred Kamras minne”.
Ha en riktigt trevlig Bridgesommar önskar styrelsen
Gunnar Östgård Olsson/ ordf GBF

Skickat den: 
25 maj 2023 kl 23:41