Inbjudan till Uppsalabridgens Vinterserie-Online

Spelstart 19 januari / 21 januari! Sista anmälningsdag 15 januari,

Mer information om upplägg och anmälan finns här!

Uppsalabridgen startar en Vinterserie Online på tisdag 19/1 och torsdag 21/1 med möjlighet att spelar på en ny spelplattform RealBridge. Startavgiften är 50 kr per spelare och match, antal matcher meddelas efter
sista anmälningsdag 15/1 2021.
Anmälan till rolf.ubs@telia.com med uppgifter om lagnamn och lagkapten, eller anmäl via hemsidan på länkarna nedan.

Anmälningslänk tisdagar
Anmälningslänk torsdagar

Om något lag endast vill spela på BBO går det bra, meddela då både motståndarna samt tävlingsledningen så vi vet hur många bord vi skall förbereda på Realbridge inför varje speltillfälle.

RealBridge eller BBO?
Vissa av er har redan stiftat bekantskap med RealBridge. Där både ser och hör man varandra vilket ger en helt annan känsla vid onlinespel. Man spelar med fördel på en dator eller surfplatta med kamera och mikrofon - Det går att spela även utan kamera och mikrofon, men då blir det ungefär samma som BBO och tappar man en stor del av spelupplevelsen. Vår förhoppning är att de flesta spelar på RealBridge efter en tid. Det är mycket användarvänligt och lätt att sätta sig in i. Alla som provat har varit mycket positiva. Det kommer att ges tillfällen innan serien att testa.

Vid spel på RealBridge skapas automatiskt en IAF-beräkning, där du kan jämföra ditt bords resultat med andra bord som också spelat på RealBridge. Observera också att vid spel på RealBridge startar första halvlek kl 18:30, och andra halvlek absolut senast 20:15, så var noga med att hålla rondtiderna.

Om man är tveksam att ge sig in på något nytt och därför vill tacka nej till RealBridge, kanske ändå ska fundera på att prova på först. Vi kommer att anordna prova-på-sessioner kostnadsfritt på RealBridge vid följande tillfällen, både för de som vill prova innan Vikingaträffen och/eller ligan.

Söndag 10 januari, kl 16:00 - 16:30 (parspel 2 * 2 brickor, ingen förhandsanmälan behövs)

Tisdag 12 januari, kl 18:30 - 19:30 (lagspel 2 * 4 brickor)

Torsdag 14 januari, kl 18:30 - 19:30 (lagspel 2 *4 brickor)

Instruktioner och länkar för provspel på RealBridge finns här