Upplands BF först ut med nya hemsidan!

På årets riksstämma presenterade Pontus Silow hur det gått med den stora IT-satsningen BIT . Mycket av det som gjorts är sådant som finns bakom kulisserna, men nu börjar det hända grejer! Läs mer om BIT-projektet.

Upplands BF har fått det stora förtroendet att vara allra först ut av distrikt och klubbar för att testa de nya sidorna, som framöver skall ersätta sidorna i ”gamla Spader”.
Upplands BF i Spader

Den nya plattformen ger helt andra möjligheter till att ha ett eget nyhetsflöde, skapa egna menystrukturer, lägga upp dokument och filer, på ett betydligt enklare sätt än tidigare.

Det som kommer att kännas jobbigt till en början är de flesta är vana vid att bara göra ett enda klick för att komma till sidorna som söks. Det är förstås smidigt för den som vet vad han söker, men för att inte få en fruktansvärt svåröverskådlig sida för nya besökare, och de som inte kommer lika ofta, så behöver vi använda oss av en något mer genomtänkt sidstruktur.

Längst ned på ”startsidan” kommer vi dock att försöka länka vidare till de flesta ”favoriterna”.

Vi hoppas att ni har tålamod med att det under arbetets gång kan vara svårt att hitta, och hör gärna av dig om du söker något som fallit ur, samt att vi håller hus i en inte helt färdig plattform, och vissa buggar finns kvar.
Maila gärna eventuella synpunkter och funderingar till Linnea Edlund .

Rättade fel på distriktssidan:

  • Personlänkar fungerar inte. (Ex: Linnea EDLUND 34773 skall länka till personen i Spader, men blev en felsida)
  • Automatgenererade tävlingslänkar fungerade inte
  • Den tredje nivån i menyerna fungerade inte (exempel: Under Upplands BF -> Årsmöte skall även Årsmöte 2015 och Årsmöte 2014 etc, finnas.)
  • ”Hamburgermenyn”, som ger åtkomst till den översta menyraden, fungerade inte via mobiltelefon eller läsplattor.

Inom kort hoppas man också på att kunna lansera den nya forum-funktionen, som man redan idag kan testa här: Nytt forum

Och gråt inte! Materialet på den gamla sidan kommer att finnas kvar länge till: http://uppland.svenskbridge.se

Den gamla sidan kommer dock inte att uppdateras framöver.