Svenska Cupen – Omgång 7

Så är vi återigen framme i den sista omgången av grundspelet i Svenska Cupen. 32 lag ska reduceras till 16, det är senare dessa som bildar årets finalfält och gör upp om prispengarna i Uppsala.

Som vanligt när vi kommit så här långt i tävlingen ökar avstånden och det kan vara långt mellan de lag som är kvar och teoretiskt kan möta sin geografiskt närmste motståndare.

I tävlingsbestämmelserna finner du information om allt som har med tävlingen att göra. Länk till bestämmelserna finner du här.

Några kom-i-håg för dig som lagkapten:
1. Sista chansen att komplettera ditt lag med spelare. Eventuellt nya spelare ska vara tillagda INNAN omgång 7 startar, dvs senast 23.59 måndagen den 20 sept 2021. Kom ihåg att ni kan vara upp till åtta spelare i ert lag. Efter denna tidpunkt är det inte möjligt att lägga till spelare.

  1. Det är fortfarande möjligt att spela matcherna i omgång 7 via BBO.

  2. Finalen spelas i Uppsala på Bridgens Hus den 11-14 november.

  3. Som vanligt kom ihåg att kontrollera så dina lagmedlemmar betalt medlemsavgiften så vi inte får några tråkigheter med otillåtna spelare i de matcher som ska spelas!

Lottningen för omgång sju finner du på denna sida.

Senare i veckan utskickas mer information som rör finalspelet i Uppsala. Detta kommer skickas till samtliga 32 lag som är kvar i tävlingen.

Har du några frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta undertecknad, e-posta mme@svenskbridge.se.

Med vänliga hälsningar och ett stort lycka till!

Micke Melander
Tävlingsledningen
Svenska Cupen