Svenska Cupen - omgång två lottad

Igår kväll spelades den sista matchen, som också var sista speldag, av den första omgången. Det har enligt uppgift varit stor variation mellan huruvida matcherna har spelats live eller online – precis som väntat.

Men det är faktiskt fler matcher som spelats live än vad vi vågade hoppas på, vilket är glädjande. Det tyder på att det hela går åt rätt håll.

Idag på morgonen har lottning genomförts för omgång två, där spelperioden startar imorgon. Lottningen finner du här.

Två nyheter

  1. Vi fick tre WO-matcher i första omgången som har föranlett att vi nu inte behöver spela några matcher i den tidigare planerade omgång tre, för att vi ska nå till 126 lag i omgång fem. Detta gör att omgång två är förlängd i tid så långt det går. Den nya spelperioden för omgången är 15 juni – 25 juli! Du ser hela spelschemat här.

  2. Vi fick ett ojämnt antal lag som gör att ett trelagsmöte kommer att spelas i Stockholm i omgång två. Inget av lagen i trelagsmötet riskerar att slås ut utan kommer gå vidare till nästa runda, lagen spelar dock om sina guldpoäng i matcherna.

Avslutningsvis

Från tävlingsledningens sida vädjar vi fortsatt om att ni fortsätter vara förstående för att det kan finnas lag som inte kan spela live ännu. Det betyder att för omgång två är det fortsatt företräde för de lag som begär att spela sin match online.

Lycka till med spelet och har du frågor eller funderingar e-posta undertecknad via mme@svenskbridge.se.

Med vänlig hälsning

Micke Melander
Tävlingsledningen
Svenska Cupen