Planen för Svenska Cupen 2021 är att tävlingen ska kunna spelas live i så stor utsträckning som möjligt.

Samarbetspartners

Nu är alla Guldpoäng utdelade för Svenska Cupen 2020.

Men de syns under fliken ”Gamla Mästarpoäng” då det är en gammal typ av tävling som vi ännu inte har klar i nya kanslisystemet. Så summeringen i listor haltar lite.

Linnea Edlund har samlat in bilder från onlineslutspelet av Svenska Cupen 2020.

371 lag inledde spelet i Svenska Cupen i början av året. När pandemin svepte över landet blev det under våren allt svårare att genomföra matcher.

Igår eftermiddag färdigspelades så äntligen 2020 års upplaga av Svenska Cupen. Efter ett mycket dramatiskt finalspel där flera av matcherna inte avgjordes förrän på de sista brickorna stod till sist lag Narre från Östersund som segrare.

Ett drygt 100-tal tips inkom i SBFs tipstävling om hur det skulle gå i årets upplaga av Svenska Cupen. När finalen var färdigspelad stod det klart att vi hade en vinnare, Peggy Nyholm.

Den 12 november börjar årets slutspel i Svenska Cupen 2020. Du kan följa den spännande lottningen live på Internet redan den 4 november där det hela sänds på Youtube med start 18.15.

Till årets finalspel har vi glädjande fått två resepresentkort från Viking Line om 1000:- som ska lottas ut till den som vinner vår tipstävling.

På onsdag den 4 november kommer lottningen av finalspelet i Svenska Cupen att genomföras.

Sidor

Subscribe to Nyheter