Svenska Cupen , Omgång 7

Nu skall agnarna skiljas från vetet, i denna omgång skall årets finalfält i Svenska Cupen utses!

I tävlingsbestämmelserna samt i de tidigare mail som skickats ut till er kaptener finner ni allt som har med tävlingen att göra. Länk till tävlingsbestämmelserna finner ni här

Lottningen för omgång sju finner ni på denna sida

Inbjudan skall av hemmalaget vara gjord senast 24.00 lördagen den 3/10.

OBS! Extra information avseende beslut av tävlingsledningen för Svenska Cupen

I samband med lanseringen av Svenska Cupen 2015 stod det felaktigt i SBF:s tävlingskalender att Champions Cup 2015 skulle spelas en annan helg än den som var bestämd av EBL. Tyvärr har vi en krock med finalspelet av SC 2015 och det drabbar Lag Skalman i den händelse att de skulle gå till finalspelet. Vid anmälan hade laget felaktiga förutsättningar på grund av fel begångna av SBF och man anmälde sex spelare i sitt lag. I en av de första omgångarna var man tvungen att ta in en reserv pga av sjukdom. Vid detta tillfälle hade det fortfarande inte uppdagats att tävlingarna krockade och reserven var bara menad för detta enstaka tillfälle. Då det nu uppdagats att tävlingarna krockar har lag Skalman begärt dispens för att använda nio spelare i SC 2015 då man vid avancemang till finalspelet kommer att medverka vid såväl finalspelet av SC 2015 samt Champions Cup.

Tävlingsledningen för SC 2015 har godkänt förfrågan avseende en nionde spelare för Lag Skalman. I övrigt gäller dock tävlingsbestämmelserna.

OBS! Extra information avseende beslut av tävlingsledningen för Svenska Cupen

Sista speldatumet för omgång sju har flyttats fram till den 1/11. Detsamma gäller sista rapporteringsdatum som är senast 24.00 den 1/11.
Ni som väljer att spela under den extrainsatta veckan måste dock vara medvetna om att datumen som kommer att komma ut avseende bokning av hotellrum sedan lång tid tillbaka är avtalade att gälla, där gör vi alltså inga förändringar.

Som vanligt är ni hjärtligt välkomna att rikta era frågor eller funderingar kring SC till Roger Wiklund, >>e-post .

Frågor av teknisk natur hänvisas till Andreas Jansson, >>e-post .

mvh & ett stort lycka till!

Carl Ragnarsson & Roger Wiklund