Fyrmannaspelet startar igen.

Hej alla bridgevänner!
Fyrmannaspelet har som mycken annan bridge legat för fäfot under Covid-19-epidemins ett och ett halvår. Nu är det dags att vi återupptar denna ädla del av bridgespelet.

Sundsvallsbridgen satsar nu på att vi återstartar ligaspelet enligt samma modell som tidigare med matchspelet med lag bestående av 4 spelare. Beroende på hur många lag som ställer upp, så blir det 2-3 divisioner med cirka 4-6 lag per division och en match per månad.

Vi önskar att du kontaktar de du spelade med då och bildar samma eller nya lag efter egna önskemål. Anmäl omgående ert intresse till Leif Sundqvist. Vår ambition är att vi kan starta spelet i mitten av september (2021) och spelet sker på kvällstid antingen tisdag eller onsdag kväll mellan 18.00 – 22.00.

Händer det att du/ni vill vara med och spela, men inte själv lyckas få ihop ett lag med fyra deltagare, så anmäl dig/er till oss ändå. Vi kommer då att hjälpa till med att pussla ihop lämpliga lagkombinationer.
En person i varje lag kommer att vara lagkapten och svara för att se till att påminna att laget är på plats när tävlingen börjar. Kostnaden att deltaga är 50 kr/spelare och speltillfälle.

Kontakta Leif Sundqvist, 070-6909733 eller Kent Sjöberg, 070-6668633!

Välkomna till Sundsvallsligan hösten 2021!