Skåneserien, information om kommande matcher.

DET FINNS NY INFORMATION I SENARE NYHETER, 6 APRIL!!

Den rådande situationen med Covid-19 har inneburit att jag får många frågor om hur man ska göra med de återstående matcherna i Skåneserien.

Målsättningen är att serierna ska spelas färdigt om möjligt, men Skånes BF har full förståelse för att man i nuläget inte vill spela några matcher den närmaste tiden.

Därför har säsongen förlängts till den 31/5. Dessutom gäller inte sista speldag och fast speldag för respektive rond. Matcherna behöver heller inte spelas i den ordning som spelordningen anger.

För division 1 innebär det för tillfället ingen större förändring. Förhoppningsvis kan man spela alla matcher fram till den 31/5.
För division 2, 3 och 4 innebär det att ni får en månad extra på er för att spela matcherna (de flesta lagen ska ha två matcher kvar att spela).

Har ni redan bestämt en matchdag inom snar framtid får ni skjuta upp denna match till senare så länge ni är överens med era motståndare.
För kommande matcher får ni ha kontakt med era motståndare och komma överens om hur ni ska göra. Samma som tidigare gäller att hemmalaget ska kontakta bortalaget och föreslå matchdagar, men om det inte görs så ska bortalaget höra av sig eller kontakta mig. Ni behöver inte informera kansliet om ni skjuter upp era matcher fram t o m den 31/5.

Vid behov kan spelperioden (f n fram till 31/5) förlängas ytterligare, men beslut om detta kommer i så fall att tas senare.

Har ni några frågor så kontakta kansliet.

DET FINNS NY INFORMATION I SENARE NYHETER!!