Presentation, ny kanslichef

Hej alla värdefulla medlemmar, klubbfunktionärer m.fl.,

Som ni känner till har Fredrik Jarlvik efter nästan 28 (!) år på posten avslutat sin tjänst som kanslichef, och jag vill börja med att tacka Fredrik för ett gediget jobb. Under hela perioden har vi känt honom som den som alltid är tillgänglig för information, support, konfliktlösning samt andra bridgerelaterade situationer som kan uppstå, och det är stora skor att fylla när jag nu tar över ansvaret för Skånes Bridgeförbund!

Thomas & Fredrik
Undertecknad till vänster, Fredrik Jarlvik till höger

Thomas Andersson heter jag, född och uppvuxen i Ystad, utflugen till Malmö pga studier i 20-årsåldern men numera boende i Lund sedan några år tillbaka. En del av er känner mig från Ystad, många känner mig från min tid i Malmö - men det är alldeles säkert massvis av er som inte alls vet vem jag är och jag ser fram emot att lära känna er alla också och ha ett gott samarbete många år framöver, såväl medlemmar som klubbfunktionärer.

Ambitionen är i första hand att se till att verksamheten rullar på friktionsfritt efter övertagandet, med allt vad det innebär, men också att komma tillbaka till tiden före covid-19 och t.o.m. överträffa den! När nu covid-19 inte längre betraktas som en samhällsfarlig sjukdom ser vi att klubb- och medlemsaktiviteterna sakta men säkert kommit igång igen, och om vi alla hjälps åt kommer vi att uppnå målsättningarna.

Jag har också ambitionen att träffa så många av er som möjligt för att lära känna varandra ansikte mot ansikte, hellre än via anonyma e-postmeddelanden över internet.

Tveka inte att höra av er på telefon 040-26 33 40 eller via e-post skanes.bf@telia.com om det är något ni undrar över, har synpunkter på, eller om ni har tankar och funderingar på potentiella förbättringar. Det är ni medlemmar och engagerade klubbfunktionärer som gör att hjulet snurrar på, utan er - ingen verksamhet!

Ser fram emot ett långt och bra samarbete med er alla - vem vet, kanske är det min tur att skicka ett avtackningsbrev om 28 år?

Hälsningar
Thomas Andersson
Skånes Bridgeförbund