Nyhetsbrev från Skånes BF, mars

Information från Skånes BF, mars
(ni hittar mer information om respektive arrangemang på hemsidan)

Allemansträffens final spelas nu på söndag den 20 mars. Finalen är uppdelad på fyra orter, Malmö-Trelleborg-Helsingborg-Kristianstad och 98 par finns just nu på startlistan. Om ni vill spela finalen (även om ni inte har kvalat) så finns det för närvarande platser i Kristianstad. Gå in via länken och anmäl er. Det blir 42 brickor och barometer med sammanräknat resultat med alla fyra orterna. Det startar 10.00 och startavgiften är 400 kronor för par som anmäler sig i efterhand.

Tävlingsledarkurs steg 1 arrangeras den 26-27 mars. Ta chansen och lär er mer om hur det är att vara tävlingsledare på klubbnivå Om ni klarar provet erhåller ni en steg 1-licens. Kursen är i Malmö. Se mer här!
DM-final för öppna par den 24 april. Det blir inget kvalspel i år utan man kan anmäla sig till en direktfinal som spelas på BK Bridgehuset i Malmö.

Tävlingsledarkurs steg 2 arrangeras den 7-8 maj. Har ni redan en steg 1-licens och vill höja er nivå som tävlingsledare så ta chansen nu. Kursen är i Malmö.

DM för damer par spelades i Malmö söndagen den 6 februari. 11 par deltog och distriktsmästare blev Carina Stjernfeldt-Eva Gustafsson, BK Tre Sang, före Rosemary Pålsson-Gunilla Berthagen, BK Tre Sang.

DM-final för lag spelades i Malmö den 26-27 februari. 15 lag startade och Scania Bridgekonsult (ej DM) vann före lag Sjöberg och Jannes Gäng. Distriktsmästare blev lag Sjöberg med Perry Sjöberg-Jan Gutenwik-Tatyana Trendafilova-Fredrik Jarlvik.

DM för veteraner par spelades i Malmö söndagen den 13 mars. 10 par deltog och Pierre Carbonnier-Håkan Tjärnemo, Lunds BK, blev distriktsmästare före Lars Becklén-Kent Hermansson, Malmö BK.

Silver/guldtävlingar: Hässleholms BK 3/4, BK Tre Sang, mixed 15/4, Munka Ljungby BS mixed 14/5, Kullabygdens BK 13 och 20/6. Mer information och möjlighet för anmälan hittar ni på respektive klubbs hemsida.

Skåneserien pågår för fullt, men p g a Covid har en hel del matcher fått skjutas upp. Förhoppningsvis blir det bättre förutsättningar för spel framöver.