Finalen i Allemansträffen den 29 mars är inställd!

Med anledning av den rådande situationen med Covid-19 så har Skånes BFs styrelse beslutat att ställa in finalen i Allemansträffen den 29 mars.

Styrelsen följer de allmänna råd som ges från Folkhälsomyndigheten och Svenska Bridgeförbundet. Och med tanke på att spelet sker i en sporthall med bristande hygieniska förutsättningar, med många människor i rörelse och relativt hög medelålder, anser man inte att det känns rimligt att genomföra tävlingen. Dessutom finns det andra praktiska och organisatoriska skäl som kan försvåra genomförandet.

Skånes BF kommer inte att ta ut den kvalavgift som gäller för Allemansträffen. Redan inbetalda avgifter kommer att återbetalas. Kvalresultaten stryks, men tävlingarna ska fortfarande vara rapporterade som vanliga klubbtävlingar. För närvarande finns inga planer på att spela finalen vid ett annat tillfälle utan vi får vänta till nästa vår för nästa final (och en ny kvalperiod) i Allemansträffen och hoppas på att förutsättningarna är bättre då.

Vi ber er samtidigt att så långt det går att informera de par som kvalat in till den tänkta finalen om att det är inställt.
Vi beklagar detta, men hoppas att alla har förståelse för beslutet med tanke på hur det ser ut i nuläget.

P u a Skånes BF:s styrelse