BBO Skåneserien - Open II startar den 8 mars!

Det har spelats en omgång av BBO – Skåneserien Open. Glädjande är att det verkar ha varit väldigt uppskattat. Så nu blir det en serie till.
Allt börjar om på nytt så det är öppet för nya lag och om ni vill göra förändringar i tidigare lag så är det inga problem. Serieindelningen kommer att ske på samma sätt som senast och är inte baserad på resultaten från den tidigare spelade serien.

Det är en lagtävling på BBO som är öppen för alla och det behöver inte vara samma lag som spelar i Skåneserien i vanliga fall.

INBJUDAN till Skåneserien - Open II

-Speldagar: måndagar 8/3, 15/3, 22/3, 29/3, 12/4, 19/4, 26/4 (uppehåll 4/4, det kan bli färre speldagar beroende på storlek på grupperna).
Om båda lagen är överens så får man spela andra veckodagar och tider!
-Speltider: 18.00-ca 21.30
-Spelform: lagspel, indelat i grupper med 8 lag i varje grupp (kan variera). Om fler än 14 lag anmäler sig så kommer lagen att seedas baserat på vilken division man hade spelat om det hade varit spel på vanligt sätt. Det kommer att spelas 24 brickor varje spelkväll. Silverpoäng delas ut enligt gällande skalor, dvs på samma sätt som det hade varit Skåneserien på vanligt sätt.
Lagen ska själva sätta upp sina matcher på BBO, men det kommer att finnas tydliga instruktioner på hur det går till och personlig assistans kommer att finnas tillgänglig vid behov.
-Lag: lagen får initialt bestå av max 8 spelare. Alla måste ha erlagt medlemsavgift i Svenska Bridgeförbundet för 2020–2021. Det behöver inte vara samma lagsammansättning som i Skåneserien och spelare från hela Sverige är välkomna. Ni får välja lagmedlemmar fritt med andra ord. Lagets namn bestämmer ni själva och anger detta vid anmälan (namnet får gärna innehålla ett klubbnamn precis som i Skåneserien).
-Startavgift: 100 kronor per lag och spelkväll (24 brickor).
-Anmälan: senast den 5 mars. Ni anmäler er här
Alternativt skickar ni e-post eller ringer (se nedan).
Mer detaljerad information skickas ut till de anmälda lagen i veckan innan spelet startar.
Är det något ni undrar över så kontakta Skånes Bridgeförbund
skanes.bf@telia.com / 0705-49 78 29 Fredrik Jarlvik