Klubbmästerskap i Mixed, 27 april 2023

Traditionsenligt genomför vi torsdag den 27 april en Mixedtävling (paret utgörs av man och kvinna).

Vi räknar med att startfältet inte blir större än att tävlingen kan genomföras med en spelomgång med god balans, dvs att alla möter alla. Det kan ske om vi är max 8 bord och spelar max 30 brickor.

Senast vi genomförde en Mixedtävling (nov/dec 2021) skedde det över två omgångar med 9 bord första gången och endast 7 vid andra omgången.

Föranmälan görs på vår hemsida. Se instruktion nedan


Följande instruktioner fordrar att du kan ditt MID-nr (medlemsnummer) och lösenord. För att begära nytt lösenord se instruktionen längst ned i denna artikel.

Den som INTE har tillgång till internet kan ringa Thomas Rosenström (070 329 54 52) eller Inger Rosenström (070 320 53 75) för att få hjälp att föranmäla sig själv och sin spelpartner.

Anmäla mig själv och min spelpartner

  1. På klubbens hemsida, bläddra ned till kommande tävlingar.
  2. Klicka på den aktuella tävlingen. Du får nu upp information om tävlingen.
  3. På tävlingssidan finner du texten ”Logga in …. för att anmäla dig”. Klicka på ”Logga in”. Fyll i dit MID-nr och ditt lösenord och klicka sedan på ”Logga in”. Om du redan är inloggad står i stället ”Anmäl”.
  4. Klicka på ”Anmäl”. Du får nu upp ett formulär där du själv redan är ifylld i som spelare 1. Fyll nu också i din spelpartner som spelare 2. Klicka sedan på ”Skicka”.
  5. Du kan nu se din anmälan i listan längst ned på sidan. Om max antal anmälda par har överskridits står det ”Reserv” i datumkolumnen.

Ändra anmälan

  1. Gå in på tävlingen och logga in som beskrivits under punkt 1-3 ovan,
  2. I listan över anmälda par, leta upp dit namn och klicka på den lilla penn-ikonen längst till höger på raden. Då får då upp formuläret med era namn.
  3. Ändra det namn som skall ändras och klicka på ”Uppdatera anmälan”.
  4. Du kan nu se din ändrade anmälan i listan längst ned på sidan.

Ta bort anmälan

  1. Gå in på tävlingen och följ anvisningen i punkt 1-2 ovan under rubriken ”Ändra anmälan”.
  2. Klicka på ”Ta bort anmälan”.
  3. Du kan nu i listan över anmälningar se att din anmälan inte längre finns där.

Begära nytt lösenord

  1. På inloggningssidan, klicka på fliken ”Begär nytt lösenord”.
  2. Ange ditt MID-nr eller din e-postadress, klicka på ”Skicka nytt lösenord med e-post”.
  3. Titta i din e-postlåda och öppna e-postmeddelandet som kommer om en stund. Följ instruktionen i meddelandet. Om du inte får något meddelande, kontrollera din skräppost, meddelandet kanske blev placerat där av ditt e-postprogram.